НАШИТЕ УСЛУГИ

Преку нашата платформа Е-ЛИНК ја промовираме и развиваме електромобилноста во нашата земја и соседните земји од регионот. Ново Линк Комуникации е специјализиран за следниве активности поврзани со електрична мобилност:

Станици за полнење ЕВ

Увоз и дистрибуција на станици за полнење на фиксно и мобилно електрично возило.

Софтвер за управување

Дистрибуција и примена на софтвер за управување на мрежа на полначи за ЕВ.

Додатоци за ЕВ

Увоз и дистрибуција на компоненти за станицата на полнење на електрични возила.

ЗА НАС

е-линк

Преминувањето од внатрешно согорување до електрични автомобили е важен чекор во подобрувањето на урбаната чистота на воздухот, намалување на загадувањето на бучавата, а долгорочно, комбинирано со употреба на обновлива електрична енергија, е мерка за решавање на климатските промени.

Ново Линк преку создавање на својата мрежа (еЛинк) има за цел да го олесни и забрза влезот на електрични возила преку обезбедување услуги и производи насочени кон сопствениците на електрични возила, како и на деловните активности и општините.

ИНОВАТИВНОСТ
90%
РАЗВОЈ
95%
МРЕЖА НА ПОЛНАЧИ
85%
СТРАТЕГИЈА
80%
IMG_20191001_123816_resized_20191030_085805261

90

ИЗРАБОТЕНИ ПРОЕКТИ

120

ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

24000000

РАБОТНИ ЧАСОВИ

Ја гледам улогата на Ново Линк како катализатор за забрзување на постигнувањето на оваа иднина и јас и мојот тим работиме напорно за да ја направиме оваа иднина што е можно поскоро!

Славољуб Лазаревски
Директор на Ново Линк Комуникации

Верувам дека иновациите и новите технологии мора да бидат од интерес и на индивидуалниот клиент но и на заедницата. Електричната мобилност не само што носи непосредни придобивки за сопствениците на ЕВ, туку ќе ни помогне и да постигнеме подобра животна средина во градовите, со почист воздух и потивки улици

Славољуб Лазаревски
Директор на Ново Линк Комуникации

САКАТЕ ДА ДОЗНАЕТЕ ПОВЕЌЕ ЗА НАШАТА КОМПАНИЈА?

НОВОСТИ

ПОСЕТЕТЕ ГО НАШИОТ БЛОГ

ВИДЕТЕ ГИ СИТЕ НОВОСТИ